پایان نامه کارشناسی

دانلود مقالات فنی و مهندسی و علوم انسانی (علوم تربیتی روانشناختی)

پایان نامه کارشناسی

دانلود مقالات فنی و مهندسی و علوم انسانی (علوم تربیتی روانشناختی)

ترجمه مقاله دستورالعمل بهداشتی مصرف ماهیان و آبزیان

ترجمه مقاله دستورالعمل های بهداشتی در ارتباط با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها

  • عنوان انگلیسی مقاله: Health Advisory for Fish and Shellfish from Clear Lake, Cache Creek, and Bear Creek
  • عنوان فارسی مقاله: دستورالعمل های بهداشتی در ارتباط با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها.
  • طبقه بندی موضوعی: زیست شناسی – شیلات
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه: 4
  • دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله

چکیده ترجمه

چرا سازمان بهداشت محیط زیست دستورالعمل های بهداشتی جدیدی را در ارتباط با ماهیان دریاچه ای و جویبارها ارائه می دهد؟

دستورالعمل های مربوط به مصرف ماهی در سال 1987 در ارتباط با دریاچه ها مطرح شد. از آن زمان به بعد، نمونه های بسیار زیادی از ماهیان به عنوان بخشی از این مطالعات در ارتباط با آلودگی های جیوه ای آن در دریاچه ها و نهرها جمع آوری شد. سازمان بهداشت محیط زیست (OEHHA) از اطلاعات مربوط به این بررسی ها استفاده کرد تا دستورالعمل های مربوط به این دریاچه ها و توسعه دستورالعملهای مصرف که به بازتاب دادن اطلاعات علمی حال حاضر بر روی جیوه می پردازد، را به روز کند. همچنین ماهیان از نظر داشتن جیوه در این نهرها مورد بررسی قرار گرفتند. این سازمان از نتایج مربوطه استفاده کرد تا دستورالعملهایی را در ارتباط با ماهیگیری تفریحی افراد از این مجموعه دریاچه ها ارائه دهد. مجموعه ای از این دستورالعمل ها در ارتباط با زنان باردار و افراد 17 سال به پایین که نسبت به متیل جیوه دارای حساسیت بیشتری می باشند (بیشترین میزان جیوه ای که در ماهیان وجود دارد) کاربرد دارد. مجموعه دوم آن زنانی که در دوران بعد از بارداری و مردان نیز کاربرد دارد. از آن جایی که متیل جیوه، سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار می دهد، زنان باردار و کودکان زیر 17 سال برای خوردن این ماهیان می بایت نکات ایمنی را رعایت کنند.

چرا جیوه در ماهیان این مناطق یافت شد؟

آلودگی جیوه در ماهیان یک مشکل جهانی می باشد. تشعشع توسط آتشفشان ها و نیروگاه های سوختی باعث انتشار جیوه در هوا می شوند که قبل از قرار گرفتن در درون اقیانوس ها، دریاچه ها و مخازن آب، می تواند در سرتاسر جهان پخش شود.

Abstract

Why has OEHHA developed a new health advisory for fish from the Clear Lake and Cache Creek watersheds?

A fish consumption advisory was issued for Clear Lake in 1987. Since that time, many more samples of fish have been collected as part of studies on mercury contamination in the Clear Lake and Cache Creek watersheds. The Office of Environmental Health Hazard Assessment (OEHHA) used the information from these studies to update the advisory for Clear Lake and develop new consumption guidelines that reflect current scientific information on mercury. Also, fish were tested for mercury from nearby Cache Creek and Bear Creek. OEHHA used these results to develop guidelines for sport fish consumption from these water bodies as well. One set of guidelines applies to women of childbearing age and children age 17 years and younger, who are particularly sensitive to methylmercury (the most prevalent form of mercury in fish). A second set applies to women beyond their childbearing years and men.

Why is mercury found in fish from this region?

Mercury contamination in fish is a global problem. Emissions from volcanoes and coal-burning power plants release mercury into the air, where it can be carried worldwide before being deposited into oceans, lakes and reservoirs.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.16 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل

مقالات مشابه

دستورالعمل های محیطی، بهداشتی و ایمنی برای پرورش ماهی
عنوان انگلیسی مقاله: Environmental, Health, and Safety Guidelines for Fish Processing عنوان فارسی مقاله: دستورالعمل های محیطی، بهداشتی و ایمنی برای پرورش ماهی دسته: شیلات فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 15 دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله در اینجا خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه دستورالعمل های محیطی، بهداشتی و ایمنی (EHS) به عنوان اسناد مرجع تخصصی با توجه به عنوان نمونه های مشخص صنعتی و جامع از فعالیت های صنعتی بین المللی مناسب (GIIP) می باشد. زمانی که یک یا چند عضو گروه بانک جهانی در این پروژه وارد می گردد، دستورالعمل ...
بررسی میزان جیوه در ماهیها-3221
اطلاعات فایل نویسنده: حمید مشهدی زاده دسته بندی: مهندسی منابع طبیعی قیمت: 6000 تومانفرمت فایل: WORD قابل ویرایش تعدادصفحات:60 جیوه از دسته عناصر پوسته زمین است که پس از فرایند متیلاسیون توسط میکروارگانیسمهای بی هوازی موجود در کف دریا،به متیل مرکوری تبدیل و در پیکره آبزیان تجمع می یابد. مصرف اینگونه آبزیان آلوده توسط انسان میتواند عامل بروز بسیاری از ناهنجاریها بویژه آسیب های عصبی گردد. در این مطالعه غلظت جیوه در 90 نمونه ماهی (از 10 گونه) و 18 نمونه کنسرو تن ماهی مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از جمع آوری، هضم و آماده سازی نمونه ها غلظت ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد