قیمت: 30000 ریال
موضوع طرح: تولید چرم و سالامبور
ظرفیت: 4٠٠ هزار فوت مربع در سال
محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور
میزان اشتغالزایی: هجده نفر
دوره بازگشت سرمایه: بیست و یک ماه
ایجاد صنایع وابسته به صنعت دامپروری و دامداری در مناطق دارای این گونه صنایع، علاوه بر ایجاد اشتغال مؤثر می تواند با توسعه زیرساخت هایی به منظور استفاده از مواد اولیه در دسترس و کسب ارزش افزوده، موجبات تکمیل زنجیره تولید را فراهم نماید ایجاد کارخانه تولید چرم و سالامبور نیز از جمله این فعالت ها است که می تواند با استفاده از محصولات فرعی واحدهای دامداری در رونق صنعت دامپروری مؤثر واقع شده و با تولید چرم و سالامبور علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، زمینه ساز اشتغال در صنایع پایین دستی خود گردد و به این ترتیب چرخه تولید منطقه را از تولید محصولات غذایی مورد استفاده دام ها تا تولید مصنوعات چرمی کامل کند…
↓-↓
قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید پارچه گرد باف ظرفیت: ٢5٠ هزار متر مربع در سال میزان اشتغالزایی: سیزده نفر با توجه به اهمیت صنعت نساجی از نظر ارتباط پسین و پیشین که این صنعت در اقتصاد می تواند ایجاد کند می بایست از توجه خاصی در زمینه تولید و صادرات برخوردار گردد. صنعت نساجی در ایران علیرغم گستردگی، قدمت و سابقه طولانی و درخشان خود در گذشته چنانکه باید...
قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید حوله ظرفیت: 65 تن در سال محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: بیست ویک ماه میزان اشتغالزایی: سی ویک نفر صنعت نساجی، پس از صنعت نفت مهم ترین و اشتغالزاترین صنعت کشور بوده و به واسطه وابستگی اندک آن به منابع خارجی توانسته است طی دهه های اخیر رشد مناسبی داشته باشد. حوله بافی یکی از شاخه های صنعت...
قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: پرورش کرم ابریشم ظرفیت: 4٠٠ جعبه در یک دوره محل اجرای طرح: قابل اجرا در استانهای نیمه شمالی و مناطق مرکزی کشور میزان اشتغال زایی: ٨ نفر نوغانداری به منظور تولید پیله، مادر یکی از قدیمی ترین صنایع جهان یعنی صنعت نساجی است که طی آن برگ درخت توت به نخ ابریشم تبدیل شده و ارزش افزوده سرشاری پدید می آورد. ابریشم رشته ای است...
قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 6٢٠ تن در سال محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: ١5 ماه هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم...