انواع نبات:
– نبات:
عبارت است از محصول قوام آمده و متبلور شده از محلول آب و شکر، که بروش های سنتی و صنعتی تولید می شود.
– نبات سنتی:
معمولا بصورت ساکن تهیه می شود که به دو رنگ سفید ساده و زرد زعفرانی و در اشکال زیر وجود دارد.
فهرست مطالب:
– معرفی محصول
– نام و کد محصول
– شماره تعرفه گمرگی
– بررسی و ارائه استاندارد
– مواد افزودنی نبات و آبنبات
– انواع آبنبات
– توضیح موارد مصرف و کاربرد
– بررسی کالای جایگزین
– اهمیت استراتژیک کالا
– شرایط صادرات
– وضعیت عرضه و تقاضا
– بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید
– نمودار تولید آبنبات
– برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
– جدول هزینه ساختمان و اشین آلات
– هزینه های قبل از بهره برداری
– هزینه های انرژی
– میزان مواد اولیه مورد نیاز
– هزینه های متغیر تولید
– وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال