دسته: فنی و مهندسی
حجم فایل: 485 کیلوبایت
تعداد صفحه: 12
دمای رنگی برای سایه روشن معماری
خلاصه
HBLEDها به عنوان یک بعد جدید برای طراحی سایه و روشن در معماری است. در مقایسه با منابع نور سفید در گذشته مانند فلوروسانت و لامپ های هالید فلزی، HBLEDها نوری را عرضه می کنند که در آن طراحان بی نظیری دمای رنگ و لامپ رنگین را کنترل می کنند. این پیشرفت همراه با دو سوال مهم می باشد که عبارتند از: 1- چگونه باید درجه گرما استاندارد مرتبط و رنگی را با استفاده از لامپ های تولید شده براساس منابع نوری HBLED به کار برد و 2- محدودیت های مناسب برای متغیرهای رنگی برای دسته های LED چگونه است؟ پاسخ ها به این سوالات بر قبول کردن HBLEDها توسط طراحان نور معماری تثیر خواهد گذاشت.
کلیدواژگان: لامپ رنگی، هم بستگی درجه حرارت رنگ، نور سفید، عمومی ساختن CCT متری، شاخه های LED
مقدمه
تکنولوژی در دنیای امروزی با سرعت بالایی در حال رشد است. امروزه میلیاردها کاربر در منازل و تجارت از کامپیوتر استفاده می کنند. نگرش جدید کاربرد کامپیوتر در این اماکن، استفاده از آن در کنترل صنعتی و اتوماسیون خانگی برای کنترل دستگاهها بدون دخالت بشر می باشد. نمونه های تجاری زیادی از این سیستمها طراحی و نمونه های جدید آن نیز به بازار خواهند آمد. در بین این سیستمها، نمونه های با قابلیت اعتماد بالا گران قیمت بوده و نمونه های ارزانتر ضمن نداشتن قابلیت اطمینان بالا، می بایست بصورت دستی کنترل شوند. برای فایق آمدن بر این مشکلات به سیستمی با قابلیت اطمینان بالا، ارزان و در دسترس برای همگان نیاز است. در این مقاله سیستمی ارائه شده است که این نیازمندیها را برآورده می کند. این تواناییها با استفاده مناسب از قابلیتهای سخت افزار و نرم افزار حاصل شده است. این سیستم با استفاده از خطوط انتقال فشار ضعیف بعنوان محیط مخابراتی، کمک شایانی به اقتصادی شدن آن نموده است. کاربر در این سیستم به کمک کامپیوتر، امکان برنامه ریزی برای کنترل مناسب دستگاهها را خواهد داشت. که این امر سبب ارتباط پذیری بیشتر کاربر با سیستم می شود.
چکیده
عصاره آب پز شده به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده به، برای تولید ماست کم چرب است. علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت می شود. عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول می باشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها می باشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.
کلیدواژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه
فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک می کند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده می شود، برای تولید مارمالاد، مربا، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمی ایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا (76.72 g/100 گرم) ، فیبر خام بالا (5. 33 g/100 گرم) ، و مقدار کمی چربی (1.95 g/100 گرم) است. میوه به (مانند سیب و گلابی) متعلق به خانواده Roseaceae می باشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.
چکیده
امروزه فرایند پرداخت در صنایع قالب ریزی و ریخته گری همچنان به صورت دستی انجام می شود. نتیجه این فرایند، کیفیت قالب است که شدیدا بستگی به مهارت کارگر، تجربه و حالت، صبر و تمرکز وی طی روز دارد. علاوه بر این، پرداخت در بیشتر موارد، آخرین مرحله ساخت در زنجیره فرایند است که نقص های موجود روی سطوح را که حیاتی هستند و اغلب معیاری برای انصراف به شمار می روند بر می دارد. تا به امروز هیچ دستاورد سیستماتیک و یا توضیحی برای ظاهر این نقص های پرداخت (صیقل) وجود نداشته است. این مقاله نتایج آزمایش هایی را که به توصیف فرایند پرداخت و مکانیسم های عیب زدایی را با هدف ایجاد راهبردهای مرحله ای برای ساخت بدون نقص با ابزار پرداختی با براق بودن بالا در سطوح فولادی می پردازد، نشان می دهد. 10 نوع فولاد با ضرایب مختلف تحلیل شدند تا ببینیم که چطور کیفیت سطح نهایی تحت تاثیر سیستم پرداخت، درجه خلوص و یا ریزساختار قرار می گیرد. کیفیت سطح با میزان زبری و تصویر های SEM، نمایش داده شده است. می توان نتیجه گیری کرد که میزان خلوص و یکنواختی ماده فولاد از جمله عوامل ضروری در کیفیت سطح نهایی به دست آمده هستند. هر چه سطح گنجایش کمتر باشد، کیفیت سطح بالاتر است. علاوه بر این، طبقه بندی نقص های وارده طی فرایند پرداخت در این مقاله نشان داده می شود.
کلیدواژه: فرایند تولید؛ پرداخت، مکانیسم نقص
مقدمه
قالب های فولاد پرداخت شده با نیاز به سطح تمام شده صیقلی، در شاخه های متعددی استفاده می شوند و فرایند پرداخت آخرین مرحله ساخت یک قالب را شکل می دهد. این مرحله از فرایند همچنان یک هنر دستی به شمار می رود و کیفیت سطح بستگی به تجربه پرداخت کننده یا پویش کننده دارد. علاوه بر این، این کار دستی بسیار زمان بر است و اصلا قابل پیش بینی یا برنامه ریزی نیست و با تجربه شرکت های قالب گیری و ریخته گری می توان گفت که گران ترین مرحله در تمام زنجیره فرایند ها به شمار می رود.
صنعت قالب گیری و ریخته گیری در اروپا در حال حاضر با رقابتی با قیمت کم با آسیا و کشورهایی با تعرفه های کم مواجه است. این موقعیت رقابتی جدید، شرکت های قلب گیری و ریخته گری را تحت فشار قرار می دهد تا ساختی سریع تر و کارآمدتر داشته باشند. یک راه حل در رسیدن به این هدف بهبود فرایندهای ساخت با خودکار ساختن کار، حتی در تقاضاهای روزافزون در پرداخت است.
دسته: برق
حجم فایل: 697 کیلوبایت
تعداد صفحه: 11
پیادهسازی و مقایسه انواع طرحهای حذف بار زیرفرکانس+ نسخه انگلیسی 2001
Implementation and Comparison of Different tJnder Frequency Load-Shedding Schemes
چکیده: در زمینه تجدیدساختار سیستم قدرت، حفظ امنیت و قابلیت اطمینان کافی از طریق کنترل مستقیم بار نیز انجام خواهد گرفت، بنابراین بار را میتوان به عنوان یک فراهمکننده بالقوه خدمات جانبی چون تنظیم، پیروی از بار، ذخیره چرخان پاسخ فرکانسی در نظر گرفت. در هر صورت حذفبار همچنان به عنوان آخرین چاره برای شرایط اضطراری تلقی میشود. در این مقاله چندین طرح حذفبار برای عملکرد زیرفرکانس بررسی میشود. هر دو طرح سنتی، یعنی یک طرح مبتنی بر تنها آستانه فرکانس، و طرحهای تطبیقی مبتنی بر فرکانس و نرخ تغییر آن، در نظر گرفته شدهاند. برای تحلیل قابلیتاطمینان از یک سیستم تست IEEE استفاده میشود تا به کمک این سیستم، رفتار طرحهای ارائه شده از منظر زمان انتخاب آستانههای مختلف و درصدی از بار که باید جدا شود، مقایسه گردد. نتایج به طور کامل ذکر شده و ملاحظاتی در رابطه با مزایا و معایب مربوط به این چارچوب که توسط بازار برق صورت میگیرد، ارائه شده است.
کلیدواژگان: حذف بار، شرایط اضطراری، ذخیره چرخان، نرخ تغییر فرکانس، کنترل تطبیقی سیستم قدرت، خدمات جانبی.
مقدمه
عملکرد قابل اطمینان و امن سیستمهای قدرت بزرگ همواره یک هدف اصلی برای اپراتورهای سیستم بوده است. ساختار جدید سیستم که بدون باندل و بی نظم هستند، نیازمند تلاشهای بسیار قوی در ارزیابی زمان واقعی شرایط سیستم و بالطبع در ادامه نیازمند عملیاتی جهت حفاظت سیستم قدرت میباشند.
تحلیلهایی که برای حفظ امنیت سیستم لازم است شامل دو عمل است: “عیبیابی” و “ترمیم”. یک تحلیل پیشگیرانه از حوادث احتمالی، پیکربندی سیستم و مشخصات حفاظتی میتواند منجر به تعریف طرحهای کافی برای جلوگیری از عملکرد نامناسب سیستم و کمینهکردن قطعیهای گسترده شود.
نامتعادلی بار- توان (مترجم: نامتعادلی مصرف و تولید) خطرناکترین شرایط برای عملکرد سیستم قدرت است. هرنامتعادلی بین تولید و بار منجر به انحراف فرکانس از حالت دائم آن میشود که در صورتی که با آن مقابله نشود میتواند باعث خاموشی شبکه شود. حوادث معمولی که ممکن است امنیت سیستم را تهدید کنند شامل مواردی چون از دست رفتن ژنراتورها و/ یا خطوط به هم متصل بزرگ باشد.