قیمت: 30000 ریال
موضوع:
پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)
فهرست مطالب
مقدمه:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید
↓-↓
قیمت: 58000 ریال موضوع: تولید انواع فرآورده های لبنی و بستنی (کارخانه وارنا) فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) شرکت صنایع شیر تهران (شهداد) به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع فرآورده های لبنی و بستنی در سال 1386 در شهرستان ورامین به بهره برداری رسید. هم اکنون این شرکت به منظور حفظ و ارتقاء جایگاه برتر خود در این صنعت اهداف ذیل را دنبال می نماید: اهتمام به تولید و...
گزارش کارآموزی: کارخانه فرآوردههای لبنی کاله آمل خط تولید (شیرپاستوریزه-بستنی-ماست-پنیر-دوغ) رشته: کارشناسی پیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی 68 صفحه در قالب فایل word 2007
قیمت: 58000 ریال موضوع: طرح توجیهی تولید بستنی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان...
دسته: صنایع غذایی فرمت فایل: doc حجم فایل: 741 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 121 گزارش کارآموزی صنایع غذایی تاریخچه شرکت صنایع غذایی پرستوک پرنوش واقع در کیلومترهشت جاده مخصوص کرج خیابان رنگین خیابان هشتم پلاک پنج می باشد که ازلحاظ موقعیت جغرافیایی جز نزدیکترین کارخانه ها به تهران است و در تاریخ 26/ 12/ 1359در استان تهران ثبت گردیده است. این شرکت در زمینه تولید انواع بستنی و خامه قنادی...