فهرست
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
تاریخچه شرکت فرآورده های گوشتی آمل
تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی
دستگاههای رخ گوشت
دستگاه برش گوشهای منجمد
دستگاه کاستر
دستگاههای جدا کننده
ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها
آزمایش کردن گوشت
آزمایش اندازه گیری رطوبت بکمک خشک کن برقی
اندازه گیری خاکستر به روش حرارت و دهی خشک
اندازه گیری چربی به روش سوکسله
اندازه گیری چربی به روش ژربر
اندازه گیری pro به روش ماکروکلوال یا ماکروک جدال
آزمایش تعیین نشاسته
شمارش کلی میکروبها lotal count
شناسائی شمارش کلیفرم colicount (c. c)
شناسائی اشرشیاکلی (E. Coli)
علائم مسمومیت غذائی اشرشیاکلی
علائم مسمومیت کلسترویدیوم ولشای
شناسائی و شمارش استنامیکوکوکوس اورئوس
علائم مسمومیت غذائی استافیلوکوکوس اورئوس
کشت استافیلوکوکوس اوروس
کشت استافیلوکوکها روی محیط غنی کننده
آزمایش گوآکولاز
شناسائی و شمارش قارچها
فینگرتست finger test